miercuri, 25 ianuarie 2012

Poliţiştii din Galaţi şi Legea Circulaţiei

Accesul pe faleza inferioara este interzis.
În ciuda restricţiei de circulaţie pe faleza inferioară a Dunării de la Galaţi, şmecherii intră când vor şi când nu vor, ca pe poarta ogrăzii proprii. Cine ar trebui să-i împiedice? Păi în primul rând educaţia, cei şapte ani de acasă, unde învăţăm prima oară regulile de circulaţie, apoi şcoala, chiar dacă este şcoală de poliţie, apoi instructorul de la şcoala de şoferi ş.a.m.d. 
Iar dacă greşesc poliţia ar trebui să-i sancţioneze. Dar ce te faci când cei în cauză sunt poliţişti? Protestezi, iar articolul meu de astăzi este un protest la adresa poliţiştilor din Galaţi, care vineri seara la o chermeză la  Restaurantul Pescăruş de pe faleză, au venit cu mic cu mare cu maşinile personale, (dar nu numai), pe pietonalul de pe malul Dunarii, deşi de la bariera simbolic păzita de cei de la ADP pâna la restaurant sunt 100 de metri. 
La manifestarea probabil de "bilanţ" erau şi doua maşini oficiale de poliţie, dar fiind semnalată prezenţa subsemnatului cu un aparat de fotografiat, au plecat în trombă. Să-i cunoaştem şi noi pe cei care în uniforma sau în civil încalca legea.
MAI 2899o
B 19 ZKJ
GL 76 PVM
P.S. La "întrunire" nu s-a consumat apă minerală, dar cine să-i oprească şi mai ales cine să le pună fiola?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu