miercuri, 7 iulie 2010

Zbor deasupra unui cuib de nuci


Hotarat lucru pe domnul presedinte Basescu il irita inundatiile cu care se confrunta tara in ultima perioada. Era cu totul si cu totul altceva daca inundatiile surveneau intr-un an electoral, ca sa poata promite cat mai mult, ca sa aduca cat mai multe voturi in propria poala. Dar asa, dupa ce a stat pitit vreo doua saptamani la umbra nucilor batrani din parcul Cotrocenilor, in speranta ca apa o sa se retraga singura, la atatea ghionturi primite de la expertii domniei sale in probleme de comunicare, seful statului s-a ridicat precum badica Traian si a venit sa ne impartaseasca din experienta sa de lup de mare cum sa facem diguri.
Vizibil suferind de afectiunea care l-a trimis la Viena in urma cu cativa ani, plictisit si iritat de toti, sinistrati, ziaristi, reprezentanti ai autoritatilor, Basescu si-a plimbat fizicul prin zonele inundate precum "cel mai iubit fiu al neamului" in urma cu un sfert de veac (pentru cei mai tineri raposatul Nicolae Ceausescu), intr-o veritabila vizita de lucru, inventie tip stalinista, importata odata cu tancurile rusesti care "libertate ne-au adus!,(Stalin si poporul rus!)".
Din partea mea mai degraba Iliescu sau fostul prim ministru liberal Tariceanu ar fi fost mai in masura sa-si dea cu presupusu' despre diguri, domniile lor fiind hidro-energeticieni si nu dom' presedinte care este un fost lup de mare.
In 20 de ani de democretie(??!!) un singur lucru s-a schimbat: elicopterul prezidential. In loc de Duauphin se zboara cu Puma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu